Workshop dierencommunicatie I

Telepathisch en intuïtief contact met dieren is te leren. Sterker nog, voor veel mensen is het meer een kwestie van bewust herinneren dan van hard werken om iets heel nieuws aan te leren. Bedenk maar hoe je misschien als kind heel eenvoudig en direct contact met dieren maakte, en dat je daar eigenlijk niets voor hoefde te doen.

Wil jij dat ook weer kunnen?

Ik organiseer een eendaagse workshop, waarin je leert hoe je zelf weer telepathisch en intuïtief contact kunt maken met je dier. Je leert een methode aan die veilig en helder is, en die je in alle situaties met dieren kunt toepassen. 

Op de dag zelf is er veel gelegenheid om te oefenen en vragen te stellen. Je hoeft geen eerdere ervaring te hebben met dierencommunicatie. Het is wel belangrijk dat je eerlijk naar jezelf kunt kijken en affiniteit met dieren hebt.

Je leert:

  • Het belang van meditatie, ontspanning en ontspanningsoefeningen 
  • Welke telepathische spier jouw sterkste ontvanger is
  • Een basistechniek om een telepathisch een gesprek met een dier te voeren
  • Contact maken met een dier in de ruimte en een dier op afstand
  • Een totemdier dat jou op dit pad ondersteunt
  • Samenwerken met lichtwezens die actief zijn voor dieren
  • Onderscheid maken tussen de boodschap van het dier en je eigen gedachten en emoties
  • Ethische aspecten te herkennen en te respecteren
  • De grenzen van je eigen kunnen respecteren
  • Hoe je thuis verder kan oefenen en jezelf kunt helpen op deze weg

Jouw investering

Deelname aan de workshop kost € 90 inclusief btw. Er is koffie, thee, koekjes en kristalwater aanwezig. Neem zelf een lunchpakketje mee. Je krijgt een hand-out met de belangrijkste informatie mee naar huis.

Data en tijden

Inloop is vanaf 9.30 uur, we starten om 10.00 uur.

Nieuwe data voor 2021 volgen in het eerste kwartaal van 2021. 

Je aanmelding

Je meldt je aan en je ontvangt van mij een bevestiging met het verzoek om een paar vragen te beantwoorden en € 20 aan inschrijfgeld aan mij over te maken. De vragen gaan over je eventuele eerdere ervaring met dierencommunicatie. Ook vraag ik je of je op dit moment te maken hebt met (ernstige) psychische klachten. Omdat we met energie werken is het belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan. 

Je aanmelding is compleet als ik deze gegevens plus het inschrijfgeld heb ontvangen. De rest van het bedrag graag uiterlijk een week voorafgaand aan de workshop betalen. 

Heb je je aangemeld maar kun je er toch niet bij zijn? Dan mag je eenmalig kosteloos je deelname verschuiven naar een volgende datum. Wil je liever geld terug? Dan ontvang je het bedrag terug op je rekening, verminderd met het inschrijfgeld van € 20.