Werkvormen

Meervoudige Merkabaheling

Zonder chi, prana, of ki ofwel universele levensenergie kan niemand leven. Tijdens een merkabaheling ontvang je energieën van zeer hoge kwaliteit, die een gunstige werking hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het versterkt jouw zelfhelend vermogen en werkt na het moment van de heling vaak nog een aantal dagen of weken door. De ingang voor deze heling is altijd een plek op je fysieke lichaam. Deze helingen zijn geschikt voor mens en dier.

Ademtechniek

Verbonden ademhalen helpt jou om oude opgeslagen herinneringen in je celgeheugen zoals bijvoorbeeld belemmerende gedachtepatronen, woede, angst los te laten en te helen, zodat jij met meer liefde voor jezelf en anderen in de wereld kunt staan en daadwerkelijk anders kunt gaan handelen. Deze methode werkt op op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en werkt nog lang door na de sessie. Het is een zachte maar heel efficiënte manier om voor het leven en de liefde in jezelf te kiezen. Je komt weer bij jezelf uit, bij wie je werkelijk bent en je ware kracht.

Stemmendialoog

Tijdens een stemmendialoog, ook wel voice dialogue genoemd, maak je vanuit je eigen ervaring opnieuw diepgaand kennis met (soms) verstoten delen in jezelf en hun kwetsuren en kwaliteiten. Bijvoorbeeld het spelende kind, degene die altijd overal kritiek op heeft, de moedige, of de beschermer. Omdat al deze delen in je dagelijkse leven een rol meespelen in hoe jij je voelt, wat je besluit, of hoe je handelt, is het vaak verhelderend en helend om ze eens echt aan het woord te laten. Want je bent je niet altijd bewust van wie er nu uiteindelijk aan het stuur zit: soms is dat een heel andere energie dan je verwacht. Het brengt een nieuwe balans, heling, inzicht en groei.

Polariteitsmassage

Tijdens deze massage breng ik verschillende polariteiten van jouw systeem weer met elkaar in balans, waardoor je je weer steviger en helderder voelt en afvalstoffen gemakkelijk afgevoerd kunnen worden. Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning, maar biedt ook gerichte mogelijkheden voor het verwerken en loslaten van levensthema’s.

Intuïtieve ontwikkeling

Met intuïtieve ontwikkeling gaat het erom dat je durft te vertrouwen op je eigen intuïtie, je diepste gevoel ergens over, je eigen ingevingen. Je leert om je bewust en in vertrouwen te openen voor dat wat nu voor jou belangrijk is, ingegeven door je eigen intuïtie. Door zo goed naar de subtiele signalen van je eigen systeem te leren luisteren, kun je steeds meer vertrouwen op jouw eigen koers, en van daaruit gaan handelen. Zodat je doet wat echt bij je past en wat goed voor je is. Hulpmiddelen waarmee ik werk zijn de pendel, kaarten, kristallen en visualisaties, schilder- en tekenoefeningen.

Meditatie en ontspanningsoefeningen

Spanning maakt vaak dat je je moe, gestrest en niet lekker voelt, de dingen niet meer helder ziet, en soms een besluit neemt dat niet bij je past. Als je je ontspant, dan ziet de wereld er anders uit. Je hart gaat weer wat open en je staat met beide voeten stevig op de grond. Jij hebt weer een heldere blik. In de praktijk gebruik ik verschillende soorten meditatieve ontspanningsoefeningen, die er allemaal op gericht zijn om jou te helpen weer wat dichter bij jezelf te komen. Daarnaast werk ik met geleide meditaties om je te helpen gronden en op te schonen. Ook maak ik gebruik van Living Essence meditaties, waarin je dieper in contact komt met wie je werkelijk bent, je ware essentie.

Bloesemremedies van Dr. Bach

De bloesemremedies helpen jou op een zachte en subtiele manier weer in balans te komen als dit nodig is. Ze brengen je weer in contact met je eigen potentieel dat geblokkeerd is geraakt en maken de weg vrij voor een nieuwe balans. De remedies ontlenen hun kracht aan bloesems van Europese wilde planten en bomen. Deze remedies zijn daarnaast ook zeer geschikt voor kinderen en dieren.

Werken met (huis)dieren

Onze (huis)dieren hebben vaak een belangrijke rol in ons leven. Als er iets met hen gebeurt, of er zijn problemen in de interactie, heeft dat ook invloed op de mens. Omdat er vaak een diepe verbinding bestaat tussen deze twee, kan het behulpzaam zijn om de interactie tussen mens en dier als ingang te kiezen voor de heling van de mens. Vanuit mijn vermogen om intuïtief met dieren contact te maken en tegelijkertijd de dynamiek tussen dier en eigenaar te doorzien, bied ik ook consulten voor mensen aan waarin ik aan de hand van deze dynamiek werk.