Oefen- en terugkomdag

Heb je een workshop bij Leven met dieren bijgewoond en wil je je kennis opfrissen, je ervaring verdiepen of gewoon oefenen en gelijkgestemden ontmoeten? Dan is de oefendag iets voor jou. 

Het maakt niet uit welke workshop je bij Leven met dieren gevolgd hebt, alle niveaus zijn welkom. Op deze dag kun je je ervaringen delen, vragen stellen, een casus inbrengen, of gewoon oefenen met dierencommunicatie. Het kan bijzonder helpend en stimulerend zijn om ervaringen van andere deelnemers te horen en van elkaar te leren. 

Wat gaan we doen: 

  • Grondingsmeditatie, schonen en ontspannen
  • Meerdere oefenrondes met door cursisten meegebrachte casussen
  • Er is ruimte om ervaringen te delen en vragen te bespreken
  • Afwisselende meditatie met natuurelementen, dier- of plantensoorten en aardeheling

Jouw investering
Deelname aan de workshop kost € 105  inclusief btw. Er is koffie, thee, koekjes en kristalwater aanwezig. Neem zelf een lunchpakketje mee. Je krijgt een hand-out met de belangrijkste informatie mee naar huis.

Data en tijden
Wordt nog ingepland.

De workshop vindt plaats in Rijswijk, Zuid – Holland. Na definitieve aanmelding ontvang je het adres en de praktische details.

Je aanmelding
Je meldt je aan en je ontvangt van mij een bevestiging met het verzoek om het workshopgeld van € 105 over te maken. 
Je aanmelding is pas compleet en definitief als ik je betaling heb ontvangen. Graag uiterlijk twee weken voor de workshopdatum betalen, dan is je plek verzekerd.

Heb je je aangemeld maar kun je er toch niet bij zijn? Dan mag je eenmalig kosteloos je deelname verschuiven naar een volgende datum. Wil je liever geld terug? Dan ontvang je het bedrag terug op je rekening, verminderd met administratiekosten van € 20.