Workshop dierencommunicatie II

Nadat je de basisworkshop hebt gevolgd kun je aan deze eendaagse vervolgworkshop deelnemen. Op deze dag verdiep je je mogelijkheden om met dieren in contact te komen. Je leert nog meer te vertrouwen op je innerlijke waarneming en jouw unieke manier om informatie te ontvangen en te vertalen. Er is ruim voldoende tijd om ervaringen te delen, vragen te stellen en te oefenen.

Je leert:

  • Een nieuw persoonlijk krachtdier kennen dat jou helpt om met dieren te communiceren
  • Een extra en verdiepende techniek om contact te maken met een krachtdier of een diersoort
  • Hoe en wanneer je deze techniek inzet
  • Contact maken met een dier van iemand anders
  • Aandachtspunten voor als je contact maakt met het dier van iemand anders
  • Kennismaken met dolfijnen en hun spirituele en aardse missie en helend vermogen
  • Hoe je thuis verder kan oefenen en jezelf kunt helpen op deze weg

Je investering
Jouw deelname aan de workshop kost € 105 inclusief btw. Er is koffie, thee, koekjes en kristalwater aanwezig. Neem zelf een lunchpakketje mee. Je krijgt een hand-out met de belangrijkste informatie mee naar huis.

Data en tijden
nog niet bekend

Je aanmelding
Je kunt aan deze workshop deelnemen als je de basisworkshop hebt gevolgd. Je meldt je aan en je ontvangt van mij een bevestiging met het verzoek om het workshopgeld van € 105 over te maken. Je aanmelding is pas compleet en definitief als ik je betaling heb ontvangen. Graag uiterlijk twee weken voor de workshopdatum betalen, dan is je plek verzekerd.

Heb je je aangemeld maar kun je er toch niet bij zijn? Dan mag je eenmalig kosteloos je deelname verschuiven naar een volgende datum. Wil je liever geld terug? Dan ontvang je het bedrag terug op je rekening, verminderd met administratiekosten van € 20.