Werkwijze

Bloesemremedies van Dr. Bach

De bloesemremedies helpen jou op een zachte en subtiele manier weer in balans te komen als dit nodig is. Ze brengen je weer in contact met je eigen potentieel dat geblokkeerd is geraakt en maken de weg vrij voor een nieuwe balans. De remedies ontlenen hun kracht aan bloesems van Europese wilde planten en bomen. Deze remedies zijn daarnaast zeer geschikt voor dieren.

Merkaba-heling

Zonder chi, prana, of ki ofwel universele levensenergie kan niemand leven. Tijdens een merkaba-heling ontvang je energiën van zeer hoge kwaliteit, die een gunstige werking hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het versterkt jouw zelfhelend vermogen en werkt na het moment van de heling vaak nog een aantal dagen of weken door. Deze helingen zijn geschikt voor mens en dier.

Adem

Verbonden ademhalen helpt jou om oude bagage zoals verdriet, woede, angst los te laten en te helen, zodat jij met meer liefde voor jezelf en anderen in de wereld kunt staan en daadwerkelijk anders kunt gaan handelen. Deze methode werkt op op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het is een zachte maar heel efficiënte manier om voor het leven en de liefde in jezelf te kiezen.

Stemmendialoog

Tijdens een stemmendialoog, ook wel voice dialogue genoemd, maak je vanuit je eigen ervaring opnieuw diepgaand kennis met (soms) verborgen delen in jezelf. Bijvoorbeeld het spelende kind, degene die altijd overal kritiek op heeft, de moedige, of de beschermer. Omdat al deze delen in je dagelijkse leven een rol meespelen in hoe jij je voelt, wat je besluit, of hoe je handelt, is het vaak verhelderend en helend om ze eens echt aan het woord te laten. Het brengt een nieuwe balans, inzicht en groei.

Polariteitsmassage

Tijdens deze massage breng ik verschillende polariteiten van jouw systeem weer met elkaar in balans, waardoor je je weer steviger en helderder voelt en afvalstoffen gemakkelijk afgevoerd kunnen worden. Deze massage zorgt voor een diepe ontspanning, maar biedt ook gerichte mogelijkheden voor het verwerken en loslaten van levensthema’s.

Ontspanningsoefeningen

Spanning maakt vaak dat je je moe, gestresst en niet lekker voelt, de dingen niet meer helder ziet, en soms een besluit neemt dat niet bij je past. Als je je ontspant, dan ziet de wereld er anders uit. Je hart gaat weer wat open en je staat met beide voeten stevig op de grond. Je hebt weer een heldere blik. In de praktijk gebruik ik verschillende soorten meditatieve ontspanningsoefeningen, die er allemaal op gericht zijn om jou te helpen weer wat dichter bij jezelf te komen.