Workshop dierencommunicatie III

Nadat je workshop II hebt gevolgd, kun je aan deze eendaagse workshop III deelnemen. Samen met workshop I en II vormt deze workshop een mooie basis voor jezelf om te leren hoe je met dieren contact kunt leggen, en wat je daarin kunt ervaren. Op deze derde dag oefen je je mogelijkheden om met dieren in contact te komen nog meer. We gebruiken krachtige oefeningen om de kwaliteit van jouw contact met hen te verdiepen. Er blijft aandacht voor het vertrouwen op je eigen innerlijke waarneming en jouw unieke intuïtieve manier van waarnemen. Daarnaast is er ook op deze dag ruim voldoende tijd om ervaringen te delen, vragen te stellen en te oefenen.

Je leert:

  • Een nieuw persoonlijk krachtdier kennen dat jou helpt om met dieren te communiceren
  • Een techniek om op de plek van het dier te gaan staan
  • Contact maken met dieren in andere situaties, zoals vrij levende dieren
  • Je mogelijkheden om open en neutraal te zijn te verdiepen
  • Kennismaken met walvissen en hun spirituele en aardse missie en helend vermogen
  • Hoe je thuis verder kan oefenen en jezelf kunt helpen op deze weg

Je investering
Jouw deelname aan de workshop kost € 105 inclusief btw. Er is koffie, thee, koekjes en kristalwater aanwezig. Neem zelf een lunchpakketje mee. Je krijgt een hand-out met de belangrijkste informatie mee naar huis.

Data en tijden
Nieuwe datum wordt ingepland

Je aanmelding
Je kunt aan deze workshop deelnemen als je workshop II hebt gevolgd. Je meldt je aan en je ontvangt van mij een bevestiging met het verzoek om een paar vragen te beantwoorden en het workshopgeld van € 105 over te maken. De vragen gaan over je eventuele eerdere ervaring met dierencommunicatie. Ook vraag ik je of je op dit moment te maken hebt met (ernstige) psychische klachten. Omdat we met energie werken is het belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan. 

Je aanmelding is pas compleet en definitief als ik deze gegevens en je betaling heb ontvangen. Graag uiterlijk twee weken voor de workshopdatum betalen, dan is je plek verzekerd.

Heb je je aangemeld maar kun je er toch niet bij zijn? Dan mag je eenmalig kosteloos je deelname verschuiven naar een volgende datum. Wil je liever geld terug? Dan ontvang je het bedrag terug op je rekening, verminderd met administratiekosten van € 20.