Voor jou

Je kunt bij mij terecht om te werken aan heling van je levensthema’s of een actuele uitdagende situatie waar je je in bevindt. Bijvoorbeeld als je keer op keer dezelfde problemen hebt met de manager, je partner, een familielid of je dier. Of als je het moeilijk vindt om hardop te zeggen wat voor jou belangrijk is of je grenzen aan te geven. Als je je gedeprimeerd, langdurig vermoeid of gestrest voelt en meer kwaliteit, innerlijke rust en ontspanning wilt in je leven.

Doordat je in een veilige omgeving diepgaand met je eigen thema’s werkt kun je dat echt bereiken. Je gaat hierin jouw eigen unieke weg. Dat doe je zelf, jij zit aan het stuur. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Spiritueel werk

Ik ben opgeleid als spiritueel werker. Hier heb ik geleerd om mensen zoals jij persoonlijk en vanuit een spiritueel perspectief te begeleiden, zodat jij meer je vanuit eigen unieke kwaliteiten kunt gaan leven. Ik werk bijvoorbeeld met ademtechnieken, ontspanning, massage en stemmendialoog. Ik werk hierbij vanuit de 5 natuurgerichte principes. Als je komt voor een consult, kijken we samen eerst wat je behoefte is en daar stem ik de werkvorm op af. Mijn uitgangspunten zijn gelijkwaardigheid en respect, openheid in het contact en een liefdevolle benadering van de gehele situatie en alle betrokkenen.

Vergoedingen

De kosten voor de behandeling worden door veel verzekeraars gedeeltelijk vergoed omdat ik als complementair natuurgeneeskundig therapeut ben aangesloten bij een beroepsvereniging.  De consulten voor jezelf geef ik vanuit Praktijk Helend Hart. Dat is mijn praktijk voor mensen. Op de website van Praktijk Helend Hart vind je meer informatie, onder meer over de beroepsvereniging.

Tot slot

Als je fysieke en/of psychische klachten hebt, is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en dat je hiermee naar je huisarts gaat. Een persoonlijk consult bij mij is geen vervanging van een bezoek aan de huisarts.