Leuk dat je er bent!

Welkom bij Leven met dieren, leuk dat je er bent! Vanaf vandaag is www.levenmetdieren.nl online en is de winkel geopend. Met veel plezier heb ik hier de afgelopen maanden aan gewerkt. Af en toe ging het gemakkelijk, soms vlogen de leermomenten mij om de oren. Ik hoop dat jij er ook plezier aan zult beleven, of er op een andere manier iets aan hebt. Lees hier meer over dit blog.

Nu ben je op het blog

Nu ben je op het blog terechtgekomen, waar je kunt lezen over grote en kleine belevenissen van dieren en mensen. Het hoe en wat van dierencommunicatie zal ik ook regelmatig bespreken, evenals eigen ervaringen hier mee. In de toekomst vind je er handige tips die je zelf gemakkelijk kunt toepassen. Voel je vrij om te reageren of je vraag te stellen.

En verder…

Op de andere pagina’s lees je meer over een dierencommunicatieconsult, wat een afspraak voor jezelf kan betekenen of over mijzelf. Ik kan je de inspiratiepagina aanraden; daar zie je een prachtig filmpje over een zwart luipaard en je vindt er een eerste set leuke en bruikbare boektitels over dieren en dierencommunicatie. Deze lijst is lang niet volledig, er zijn zoveel mooie boeken en films over dierencommunicatie. Als ik iets tegenkom waar ik echt enthousiast over ben, dan vul ik het aan. Dan heb jij er misschien ook iets aan :-). 

Mee blijven lezen?

Vind je het leuk om het blog te blijven volgen, schrijf je dan vrijblijvend in met je e-mailadres. Plaats ik een nieuw verhaal, dan krijg jij een e-mail. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven en je e-mailadres wordt alleen hiervoor gebruikt. Je vindt deze mogelijkheid in de rechterkolom. Of like de pagina op Facebook, met ieder nieuw blog plaats ik daar een bericht.

Ik wens je veel leesplezier, en veel fijne, liefdevolle en vrolijke momenten voor jou en je eventuele dier(en) samen :-).

Met een hartelijke groet en graag tot ziens,

Ilse

zwanenliefde

2 thoughts on “Leuk dat je er bent!

  1. Leuke website ilse goed gedaan! Ik heb een maltheser leeuwtje die inmiddels 11 jaar is.
    Hij ziet soms de spirits en kijkt dan heel geconcentreerd of het goed is.
    Heel grappig om te observeren.

Leuk dat je er bent! Laat me weten wat je denkt :-).

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.