Voor jezelf

Je kunt bij mij terecht om te werken aan heling van je levensthema’s of een actuele uitdagende situatie waar je je in bevindt. Bijvoorbeeld als je keer op keer dezelfde problemen hebt met de manager, je partner, een familielid of je dier. Of als je het moeilijk vindt om hardop te zeggen wat voor jou belangrijk is of je grenzen aan te geven. Als je je gedeprimeerd, langdurig vermoeid of altijd gestrest voelt en meer kwaliteit, innerlijke rust en ontspanning wilt in je leven.

Doordat je in een veilige omgeving diepgaand met je eigen thema’s werkt kun je dat echt bereiken. Je gaat hierin jouw eigen unieke weg. Dat doe je zelf, jij zit aan het stuur. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Hoe

Ik ben opgeleid als spiritueel werker. Hier heb ik geleerd om mensen zoals jij persoonlijk en vanuit een spiritueel perspectief te begeleiden, zodat jij meer je vanuit eigen unieke kwaliteiten kunt gaan leven. Ik werk bijvoorbeeld met ademtechnieken, ontspanning, massage en stemmendialoog. Ik werk hierbij vanuit de 5 natuurgerichte principes. Mijn uitgangspunten zijn gelijkwaardigheid en respect, openheid in het contact en een liefdevolle benadering van de gehele situatie en alle betrokkenen.

De consulten voor jezelf geef ik vanuit Praktijk Helend Hart. Dat is mijn praktijk voor mensen. Hier vind je meer informatie.

behandelruimte yoenaPraktisch

Een afspraak voor jezelf vindt plaats in de mooie lichte behandelruimte van Yoena, centrum voor Spirituele Ontdekkingen in Delft. Een sessie duurt meestal tussen 1 1/2 en 2 uur. Het tarief is 60 per uur, inclusief BTW.

Werkwijze

Voordat we aan de slag gaan, leren we elkaar beter kennen tijdens een intake. Dit duurt 1 uur. Ik stel jou een aantal vragen zodat ik beter kan beoordelen of ik je ergens mee kan helpen of dat je beter bij iemand anders terecht kan. Als het nodig is, kan ik je doorverwijzen. En jij krijgt ook de kans om mij wat beter te leren kennen en te besluiten of je inderdaad met mij wilt werken aan jouw eigen heling. Zijn we er samen uit dat het een goede match is, dan stel ik je een behandelplan voor. Hierin staat waaraan je met mij wilt werken en op welke manier we dat gaan doen. Dit verplicht je tot niets, het gaat er om dat we zorgvuldig en helder werken om aan jouw hulpvraag te voldoen.

Als je fysieke en/of psychische klachten hebt, is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en dat je hiermee naar je huisarts gaat. Een persoonlijk consult bij mij is geen vervanging van een bezoek aan de huisarts.