Meditatie in de natuur

Contact met de natuur brengt je dichter bij jezelf, bij je eigen natuur. Daarom wandel ik zelf graag en veel. Ik kom ervan tot rust en geniet van de stilte, de kleuren en de geuren van het seizoen. Er is altijd wel iets moois te ervaren.

Ga mee

Elke maand kun je met me mee wandelen, in een mooi natuurgebied. We wandelen in stilte, met afwisselende routes en een meditatie tussendoor. De meditatie gaat over jouw contact met de natuur in dat moment, en bijvoorbeeld over het contact met de daar aanwezige dieren, natuurwezens en bomen, de zee en moeder aarde.

Voor wie

Deze wandelingen zijn geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan natuur, rustige beweging en die van meditatie houdt. Natuurlijk ben je ook welkom als je gewoon nieuwsgierig bent naar de ervaring. Vanwege het terrein is het wel beter als je goed ter been bent. Er is plek voor 6 personen. Heb je last van psychische of fysieke klachten, meld dit dan van tevoren, bij je aanmelding aan mij.

Praktisch

We wandelen in de vroege ochtend of aan het begin van de avond, zodat je je dag ontspannen kunt beginnen of afsluiten. De wandeling duurt tussen de 1,5 en 2 uur, inclusief meditatie. Als de mogelijkheid er is, dan sluiten we af met een kop koffie of thee in een restaurant of café.

Bij lichte regen gaat de wandeling gewoon door. Als het hard gaat regenen, dan niet. Dat hoor je uiterlijk 2 uur van tevoren.

Meenemen: luchtige of warme en droge (regen) kleding, die bij het seizoen past. Stevige wandelschoenen zijn fijn, samen met iets om (droog) op te zitten. Je favoriete kristal of kristallen schedel is óók van harte welkom.

Data en tijden

In verband met de actuele situatie in Nederland en de maatregelen om verdere verspreiding van het covid-19 virus te voorkomen, organiseer ik voorlopig géén meditatie in de natuur. 

Kosten

Prijs: € 15 inclusief btw. Eventuele parkeerkosten zijn voor je eigen rekening. Dit geldt ook voor een kop koffie of thee achteraf.  Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met de betalingsgegevens.

Goed om te weten

Je blijft verantwoordelijk voor jezelf, dus deelname aan de wandeling en de meditatie is voor je eigen risico. Ik ben niet verantwoordelijk voor letsel of materiële schade die tijdens deze wandeling ontstaat of verergert. Door je aan te melden voor deze activiteit, ga je hiermee akkoord