Ilse

Ilse - 0112016Als kind was ik al graag onder de dieren en deed ik zo mijn eigen, soms onhandige, pogingen om met hen in contact te komen. Zo liet een schaap mij drie dagen lang duidelijk weten dat ze mijn vriendschap niet op prijs stelde, ook al leek het mij net zo leuk. En ik knuffelde en babbelde naar hartelust met de oudste koe op stal Berta, op de kampeerboerderij waar wij vakantie hielden.

Inmiddels ben ik bijna 40 jaar verder, opgeleid als spiritueel werker en merkaba-heler (niveau 5, kosmisch heler), waarbij ik werk als freelance communicatie-adviseur. Als spiritueel werker begeleid ik mensen op hun eigen weg naar meer kwaliteit en ontspanning in hun leven. Zodat zij daadwerkelijk meer geluk en gezondheid in hun leven ervaren doordat zij keuzes maken die bij hun ziel en hun persoonlijkheid passen. Ook houd ik mij nog steeds graag bezig met dieren. Ik ben graag met ze, ik praat graag met ze. Ze laten mij uit zichzelf al vaak dingen voelen, horen, zien en weten, die ze zelf soms niet zo gemakkelijk over het voetlicht krijgen bij hun eigenaar.

Voor mij is het welzijn van de mens onlosmakelijk verbonden met het welzijn van de dieren en de natuur. Onze dieren leven elk moment vanuit onvoorwaardelijke liefde, ze zijn helemaal aanwezig met hart en ziel. Zij hebben hun eigen sterke connectie met de aarde en de kosmos. Van daaruit verbinden zij zich diep met ons mensen. Zo zijn zij onze bondgenoten.

Mijn wens voor de mensheid is om tot een gelijkwaardiger samenwerking met de natuur en de wereld van de dieren te komen. Met ruimte en respect voor een ieders natuurlijke behoefte aan ruimte, bewegingsvrijheid, voeding en contact met soortgenoten. Uit liefde voor onszelf, de dieren, onze prachtige aarde en alles wat daarop leeft. Een van de manieren om daar te komen is te beginnen met werkelijk luisteren, naar jezelf, je eigen natuur en de dieren. Dit is de reden ik Leven met dieren startte.

In mijn blog lees je over mijn belevenissen met mensen en dieren, bedoeld voor dierenliefhebbers die graag lezen over dieren. Of voor mensen die op een andere manier contact willen maken met hun dier. Als je wilt, kun je een afspraak met mij maken voor een gesprek met je dier. Of voor jezelf, als je aandacht wilt besteden aan datgene wat het leven of je dier in jou aanraakt.

Met een hartelijke groet,

Ilse